produk

Tube Isi lan Mesin Seal

Keterangan Singkat:

Kanggo tabung plastik lan tabung laminated lan isi krim, salep, lenga sampo, panganan, lan produk sing padha…


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlahe Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Kemampuan Penyetor: 10000 Potongan / Potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Product

    Gunakake sawetara: 

    Kanggo tabung plastik lan tabung laminasi lan   isi krim, salep, lenga sampo, panganan, lan produk sing padha ...

    Parameter teknis:

    Tegangan: 220V 50Hz / 110V, 60HZ

    Kapasitas Isi: 20-30 (karo / menit)

    Dhiameter tabung: 10-50mm

    Dawane tabung: 20-260mm

    Kesalahan Kuantitas: <2%

    nutupi tingkat sing dilayani: 98%

    Bobot: 300kg

    Udara dikompresi: pressure0.6-0.8 (Mpa)

    Konsumsi Udara: <30 (dm3 / min)

    Kacepetan Isi: 50ml, 100ml, 200ml

    Ukuran: 1230mm * 700mm * 1400mm

    Opsional: 

    Sistem Pemanasan Pot, Kepala Ngisi Rute-Out-Trail.

    Fitur: 

    Isi tabung lan nutup buntut digawe saka stainless steel. 

    Proses kasebut dikontrol tombol. Sawise feed-tube-manual, 8 posisi tabung muter 

    terus-terusan kanggo ngisi kuantitas, potongan otomatis, sealing pemanasan lan tabung ejecting. Ing 

    kabèh proses dikontrol pneumatik. Gampang kanggo nyetel jumlah lan kacepetan isi. 

    Mesin kasebut cocog kanggo macem-macem ukuran tabung plastik kanggo dicithak, nutup, lan tanggal cetak.

     Ditampilake karo kinerja. 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita