kabar

Pigmen

Pewarna, sing digunakake kanggo warna serat utawa bahan liyane, dipérang dadi rong jinis - pewarna alami lan pewarna sintetik, kalebu pewarna sing reaktif, pewarna vat, pewarna belerang, pewarna phthalocyanine, pewarna oksidasi, pewarna kondensasi, nyebar pewarna, pewarna asam dll.

Pigmen minangka bahan bubuk kanthi warna lan kapasitas panutup, sing ora bisa larut nanging digantung ing banyu, pelumas, resin, medium pelarut lan liya-liyane. Pigmen diklompokake ing pigmen anorganik lan pigmen organik. Pigmen anorganik dipérang dadi oksida, kromat, sulfat, silikat, borat, molibdat, fosfat, vanadat, sianat wesi, hidroksida, sulfida,

zhu4

Logam, lan sapiturute. Lan pigmen organik dipérang dadi pigmen azo, pigmen phthalocyanine, pigmen anthraquinone, pigmen indigo, pigmen Quinacridone, pigmen Poliklinik kayata oxazine-, Pigmen metana Fang etc miturut konstruksi kimia .;

Industri nyedhiyakake peralatan lan layanan proyek turnkey kanggo pewarna lan perusahaan produksi pigmen.;

Kita nawakake output tanduran kabeh, layanan desain engineering, renovasi pabrik, layanan ekspansi, layanan konsultasi manajemen proyek, layanan desain kanggo ngrampungake kesulitan ing pewarna lan produksi pigmen kanthi tliti.

Peralatan Utama lan Pambuka Fungsi

Blender: Digunakake kanggo nyampur bubuk lan bubuk, bubuk sing dicampur karo jumlah cairan sing sithik. Kanggo ngisi cairan, Industri wis ngrancang cara nyemprot sing bisa diukur mandhiri kanggo nambah efisiensi nyawiji lan keseragaman; Pengadil duwe spesifikasi lengkap sing kalebu peralatan laboratorium lan produksi. Wangun macem-macem, kalebu akeh produk hibrida kayata adun vertikal lan horisontal. Sampeyan bisa milih mesin sing paling cocog miturut proses produksi lan properti materi.

Conveyor: Kalebu pneumatic conveying (meksa positif, tekanan negatif, fase kandhel lan fase phase) lan konverter mekanik (ngawut-awut, ember, chain lan sabuk)

Mesin Sieving: Kalebu tabung getaran rotasi, tabung aliran udara, macem-macem spesifikasi kasedhiya.

Mesin Kemasan: kalebu kantong klep lan mesin pembungkus tas mbukak ndhuwur. Adhedhasar kisaran ngisi, dipérang nganti 5kg, nganti 50 kg lan bungkus ton-kantong.

Panyebaran: Kanggo pigmen pre-nyebar. Macem-macem jinis lan spesifikasi kalebu kalebu Disperser karo scraper, Disperser jinis Vacuum, Disperser Dual-shaft karo agitator Butterfly, Pelancar jinis Platform lan liya-liyane kasedhiya kanggo ketemu macem-macem panyebaran, nyampur.

Emulsifier dhuwur-nyukur: digunakake kanggo nyebarake pigmen, homogenizing, emulsifying lan refining, dipérang dadi jinis kumpulan lan jinis inline; emulsifier jinis kumpulan bisa disesuaikan dadi koordinasi jinis dipasang ketel kanthi macem-macem agitator kanggo nggayuh siji mesin kanthi fungsi multi; emulsifier uga bisa dirancang jinis vakum, kasedhiya kanggo pemanasan lan akeh jinis liyane miturut syarat proses prodhuksi sing beda.

Mill Basket: Piranti panggilingan udan, kalebu integrasi lan proses loro dadi siji mesin. Nyuda proses produksi lan uga tanpa pompa utawa katup, saéngga ningkatake efisiensi produksi lan nyuda sampah bahan. Kejabi, gampang dibersih, sing nggawe cocog kanggo produksi produk kanggo macem-macem jinis produk kanthi volume sithik .;

Mill Beads Mill: Mesin panggilingan udan digunakake kanggo pigmen pigmen kanthi syarat fineness final sing luwih dhuwur. Iki ana ing asil mecah lan efisiensi sing dhuwur. Iki minangka mesin panggilingan sing paling akeh digunakake ing pasar kalebu Disc jinis Horisontal Beads Mill lan Mill Horizontal All-round Mill.

Garis kabeh bisa dadi kombinasi mesin siji utawa baris produksi otomatis kanthi teknologi produksi maju kalebu sistem panganan bahan, sistem pangukur, sistem panyebaran lan panggilingan, nyampur macem-macem fungsi lan sistem rereged, sistem reresik, sistem kontrol otomatis, sistem pangisi otomatis dll. adhedhasar kategori pigmen lan syarat produksi.


Wektu kirim: Jun-19-2020