kabar

Maxwell Industry ngasilake peralatan perantara farmaseutikal

Kedokteran minangka zat utawa persiapan pencegahan, perawatan utawa diagnosis penyakit manungsa lan ternak. Ing basis sumber, obat bisa dipérang dadi obat alami lan sintetik. Kedokteran uga bisa nyegah penyakit, ngobati penyakit, nyuda rasa sakit, nambah kesehatan, ningkatake kemampuan awak kanggo nglawan penyakit utawa mbantu diagnosis penyakit.

Maxwell Industry menehi perhatian marang riset lan pangembangan safety lan sehat kanggo penengah obat, nyedhiyakake peralatan trampil lan layanan kontrak kanggo industri perantaraan obat, produk tundhuk karo syarat GMP. Varian kalebu kabeh jinis perantara kayata aromatik

zhu5

Maxwell Industry nduwe sejarah sing dawa kanggo ngasilake peralatan perantara farmaseutikal lan menehi peralatan lan layanan kontrak kanggo akeh peralatan sing misuwur lan; perusahaan perusahaan perancang farmasi sing misuwur. Kita ora mung peralatan manufaktur, nanging uga menehi layanan output pabrik, desain engineering, renovasi pabrik lan ekspansi, konsultasi manajemen proyek, desain proyek dll ..; 

Peralatan Utama lan Fungsi Pambuka:

Blender: Digunakake kanggo nyampur bubuk lan bubuk, bubuk sing dicampur karo jumlah cairan sing sithik. Kanggo ngisi daya Cairan, industri Maxwell wis ngrancang cara nyemprot sing bisa diukur mandhiri kanggo nambah efisiensi lan campuran Pengadil duwe spesifikasi lengkap wiwit saka jinis laboratorium kanggo jinis produksi, jinis vertikal utawa jinis horisontal kanggo pilihan sampeyan. Sampeyan bisa milih mesin sing paling cocog miturut proses produksi lan sifat materi (kerapatan, bolong, lan sapiturute). 

Peralatan sing ora dibukak lan dipakani: kasusun saka piranti tas cilik lan ton tas sing dibukak lan bisa dipérang dadi jinis semi-otomatis lan otomatis. 

Conveyor: ngemot pneumatic conveying (tekanan positif lan tekanan negatif, fase sing kandhel, phase dilute) lan conveyor mekanik (ngawut-awut, ember, rantai tabung lan sabuk). ; 

Mesin Kemasan: kalebu kantong klep lan mesin pembungkus tas mbukak ndhuwur. Adhedhasar kisaran ngisi, dipérang nganti 5kg, nganti 50 kg lan bungkus ton-kantong. ; 

Emulsifier dhuwur-nyukur:penyebaran, homogen, emulsification, refinement aditif panganan, miturut form, bisa dipérang dadi rong jinis: jinis kelompok lan jinis inline; miturut proses produksi, bisa dipérang dadi emulsifier aliran kanthi cepet, emulsifier jinis spray-up, emulsifier nyukur dhuwur, emulsifier nyampur cair, lan liya-liyane; Maneka desain kayata vakum lan pemanasan kasedhiya kanggo nyukupi syarat proses sing beda. 

Sistem Pengiriman Powder lan Cairan: panyambungan pneumatik bubuk (tekanan positif, tekanan negatif, fase sing kandhel, tahap cair), conveyor mekanik (spiral, sabuk, ember, lan sapiturute); tekanan positif cairan lan tekanan negatif ngirim, pumping. 

Bubuk, Sistem Penetapan Lecur: kalebu "metode penambahan", "metode penurunan", "metode volume" lan cara batching liyane. 


Wektu kirim: Jun-19-2020