Warta

Warta

  • Maxwell Industry produced pharmaceutical intermediates equipment

    Maxwell Industry ngasilake peralatan perantara farmaseutikal

    Kedokteran minangka zat utawa persiapan pencegahan, perawatan utawa diagnosis penyakit manungsa lan ternak. Ing basis sumber, obat bisa dipérang dadi obat alami lan sintetik. Kedokteran uga bisa nyegah penyakit, ngobati penyakit, nyuda lara, nambah kesehatan ...
    Waca liyane
  • Pigment

    Pigmen

    Pewarna, sing digunakake kanggo warna serat utawa bahan liyane, dipérang dadi rong jinis - pewarna alami lan pewarna sintetik, kalebu pewarna reaktif, pewarna vat, pewarna belerang, pewarna phthalocyanine, pewarna oksidasi, pewarna kondensasi, nyebar pewarna, pewarna asam lan sapiturute. yaiku bahan bubuk ...
    Waca liyane
  • Cosmetic Classification

    Klasifikasi Kosmetik

    Kosmetik: bahan sing digunakake kanggo awak manungsa kanggo nyandhang, njaga, utawa ngganti penampilan wong, utawa bahan kanggo ngresiki, nglelep, ngilangke, mbenerake utawa nglindhungi kulit, rambut, kuku, mata, utawa untu. Klasifikasi Kosmetik; Klasifikasi kanthi efek: Kosmetik utamane dibagi ing ...
    Waca liyane
  • Printing ink categories

    Kategori tinta nyithak

    Nyithak tinta minangka bahan penting sing digunakake kanggo nyithak, lan menehi pola lan teks ing substrat kanthi nyithak. Inks kalebu komponen utama lan komponen bantu. Liwat nyampur lan muter maneh, bakal ana slurry keluwesan. Iku kalebu ...
    Waca liyane
  • Adhesive

    Kasedhiya

    Pelekat: jinis bahan, alami utawa sintetik, organik utawa anorganik, sing nyambung rong utawa luwih bagean utawa materi liwat adhesi antarmuka lan kohesi. Uga dikenal lem. Ing cendhak, yaiku nyekeli bahan sing dipasang kanthi liwat ikatan ...
    Waca liyane
  • "TEKNOLOGI MANUFACTURING" MISSIS KAJIAN INTERNATIONAL kaping 9 menyang GERMANY: 1- 5 Desember 2019

    Ing kahanan ekonomi saiki, organisasi manufaktur kudu mikir babagan aspek penting kaya ngerti lan nganggo teknologi industri sing dianyari, kegiatan usaha sama / Usaha bareng karo perusahaan liyane kanggo nggarap model bisnis anyar, gawe jadwal cara anyar ...
    Waca liyane