Hubungi Kita

Hubungi Kita

Wuxi Maxwell Teknologi Automation Co, Ltd

Alamat

NO.2-300 BLOCK4, TAMAN TEKNOLOGI, TAMAN CHANGJIANG #,

DAERAH BARU, KOTA WUXI, JIANGSU PROVINCE, CHINA

Telpon

15961807542

0510-66885856

Jam

24 jam, 365days

ING NGANGGO BISA DENGAN US?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita