Babagan Kita

Babagan Kita

Babagan Kita

2

Wuxi Maxwell Teknologi Automation Co, Ltd wis nandur modal USD siji yuta dolar. Kita dumunung ing Zona Industri Teknologi Tinggi wuxi. Kita utamane melu industri kosmetik, obat, panganan, industri kimia, lan nggabungake pembangunan, manufaktur lan dodolan bebarengan.

(Produk utama; mesin emulating vakum, mesin ngisi, mesin label, reaktor baja tahan karat, mixer planet, penghancur, tekanan peluasan hidraulik, lan sapiturute)

Wuxi minangka kutha sing apik banget, cedhak karo kutha Shanghai - kutha paling gedhe ing China. Dadi trep kanggo ngirim barang menyang jagad saka port shanghai. 

Perusahaan kita ngladeni luwih saka 80 buruh, akeh staf duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing lapangan iki. Liwat upaya staf kabeh, kita wis dadi produsen gedhe kanthi sertifikasi ISO9001: 2000. Perusahaan terus-terusan nyoba nambah kualitas produk lan ngenalake peralatan berteknologi tinggi saka Jerman. Kapabilitas produksi taunan saiki yaiku 800+ set mesin.

Mesin kita wis diekspor menyang Indonesia, Singapura, Prancis, Jerman, Libya, Afrika Selatan, Australia, Amerika, Kanada, Ekuador, Venezuela, Brasil, Rusia lan negara liya lan wilayah liyane.

Perusahaan kita janji "rega cukup, produk bermutu tinggi lan layanan dodolan sing apik" minangka pamrentahan. Muga-muga bisa kerja sama karo para pelanggan kanggo pembangunan bebarengan lan mupangat. Sambutan kontak klien lan kunjungan menyang pabrik kita.

1

Sertifikat