produk

30L 50L 100L Vakum Emperorifying Campur

Keterangan Singkat:

Campur Nyulam Vaksin digawe dening Wuxi maxwell Automation Technology Co, Ltd. Rancang khusus kanggo laboratorium kosmetik, farmaseutikal, kimia nggunakake saben dina, panganan, industri kimia, desain mesin kita adhedhasar teknis saka Jerman lan Italia, mesin kita gampang digunakake, gampang diopeni, rega regane cukup, kabeh bagean nggunakake merek terkenal ing China utawa ing saindenging jagad.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlahe Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Kemampuan Penyetor: 10000 Potongan / Potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Product

    Pambuka:

     Campur Nyulam Vaksin digawe dening Wuxi maxwell Automation Technology Co, Ltd. Rancang khusus kanggo laboratorium kosmetik, farmaseutikal, kimia nggunakake saben dina, panganan, industri kimia, desain mesin kita adhedhasar teknis saka Jerman lan Italia, mesin kita gampang digunakake, gampang diopeni, rega regane cukup, kabeh bagean nggunakake merek terkenal ing China utawa ing saindenging jagad.

    11
    55

    VEM-10L pembersih vakum emulsifying digunakake kanthi akeh kanggo produk ing ngisor iki:

    Kosmetik: krim rai, krim tangan, krim pelindung, eyelash menyang krim, gel rambut, losyen, sampo mandi, polish rambut, kondisioner rambut dll.
    Industri farmasi: salep, sirup, nutrisi, produk bio, tempel farmasi dll.
    Industri panggunaan saben dina: odol, cuci mulut, sepatu, sabun, wangi lsp.
    Industri panganan: saos, senggol, coklat, butter, protein sayuran, protein kewan dll.
    Industri kimia: Lukisan, pigmen, pewarna, cat, cuci adesive dll.

    Proses Kerja:

    Campuran Pengambilan Vakum Makmal

    VEM-10L Laboratory Vacuum Emulsifying mixer 
    Sijine bahan kasebut menyang tank bahan fase minyak tank lan banyu phase tank, sawise digawe panas & dicampur ing tank banyu lan tangki minyak, bisa digambar bahan kasebut dadi tank emulsifying kanthi pompa vakum. Ngadopsi panarik tengah lan sisa scraper Teflon ing tank emulsifying sing nyesel ampas ing tembok tangki supaya bahan kasebut bakal dadi antarmuka anyar. Banjur bahan-bahan kasebut bakal dipotong, dikompres banjur ditarik nganggo lading kanggo nglakoake, nyampur lan mbukak menyang homogenizer. Kanthi kuwat, efek lan kerusuhan saiki saka roda geser kecepatan kanthi dhuwur lan kasus pemotongan tetep, bahan kasebut dipotong ing interstisi stator lan rotor lan banjur ngilangi partikel 6nm-2um sakcepete. Amarga tank emulsifying wis digunakake ing sangisore negara vakum, umpluk sing ngasilake proses percampuran dijupuk wektu.

    Parameter teknis:

    33
    44

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita