kula aturi rawuh

KANGGO NATE PRODUK KELUAR

Wuxi Maxwell Teknologi Automation Co, Ltd nandur modhal USD siji yuta dolar. Kita dumunung ing Zona Industri Teknologi Tinggi wuxi. Kita utamane melu industri kosmetik, obat, panganan, industri kimia, lan nggabungake pembangunan, manufaktur lan dodolan bebarengan.

(Produk utama; mesin emulating vakum, mesin ngisi, mesin label, reaktor baja tahan karat, mixer planet, penghancur, tekanan peluasan hidraulik, lan sapiturute)

Wuxi minangka kutha sing apik banget, cedhak karo kutha Shanghai - kutha paling gedhe ing China. Dadi trep kanggo ngirim barang menyang jagad saka port shanghai. 

  • About us

produk panas

About us

MESIN EMAS MUDAH

Iku mesin pangisi sing gampang, trep lan larang.

KULIT
Luwih +
  • About us
  • About us
  • About us
  • About us
  • About us
About us

PUTRA TUTI PLASTIK FULL-AUTO lan MESIN SEAL

Kita nganalisa mekanisme penyegel, tabung lan mekanisme pengisi tabung sing ana lan nutup.

KULIT
Luwih +
  • About us
  • About us
  • About us
  • About us
  • About us
About us

MIXER PELANCANG DOUBLE

Utamane melu tukang konkrit, stasion mix beton, lan konkrit pompa lan mesin konstruksi liyane.

KULIT
Luwih +
  • About us
  • About us
  • About us
  • About us
  • About us
  • Maxwell Industry ngasilake peralatan perantara farmaseutikal

    Kedokteran minangka zat utawa persiapan pencegahan, perawatan utawa diagnosis penyakit manungsa lan ternak. Ing basis sumber, obat bisa dipérang dadi obat alami lan sintetik. Kedokteran uga bisa nyegah penyakit, ngobati penyakit, nyuda lara, nambah kesehatan ...

  • Pigmen

    Pewarna, sing digunakake kanggo warna serat utawa bahan liyane, dipérang dadi rong jinis - pewarna alami lan pewarna sintetik, kalebu pewarna reaktif, pewarna vat, pewarna belerang, pewarna phthalocyanine, pewarna oksidasi, pewarna kondensasi, nyebar pewarna, pewarna asam lan sapiturute. yaiku bahan bubuk ...